Månedens dikt

Han går foran hele veien

Herren selv går foran 
hele veien.
Hver dag som demrer, 
kan du minnes det.
I bratte bakker,
og på solskinns-sletter,
i storm og stille 
vil han være med.

Herren selv går foran 
hele veien,
sitt folk han fører 
til det gode land.
Den Herre Jesus 
lovet sine venner
gå med hver dag, 
og aldri svikter han.

Herren selv går foran 
hele veien.
Han verner og velsigner, 
stund for stund.
Så skal vår livsferd lykkes, 
vi når målet.
Og vi vil prise ham 
av hjertens grunn.

Trygve Bjerkrheim 1979 

Nyhetsbildegallerier

Aktuelt

lørdag
jul012017

Trygve Bjerkrheim på svensk

Roberth Johansson (t.v.) viser TBVs Kåre Ekroll den nye TB-sangboka på svensk.

Roberth Johansson som selv har skrevet en rekke bøker og sanger, har nylig utgitt det første sanghefte med Bjerkrheim-tekster på svensk. 

De fleste av de 32 sangene som er med i heftet, er oversatt av Johansson selv. Mange har han også satt melodi til. Kjente melodier av Egil Haugen, Knut Ose, Gunstein Draugedalen, Øivind Tønnesen, Sigurd Lunde, Leonard Gudmundsen og Arne Aano har også kommet med. 
Roberth Johansson er bosatt i Aneby i nordre Småland, han har skrevet omkring 25 bøker, og mer enn 200 av Johanssons egne sanger finnes allerede i ulike svenske sangbøker. Sammen med kona Irene reiser han rundt i Sverige - en del også i Norge, med ulike sangprogram. I det siste har de også opptrådt med rene TB-programmer.
 
(For dere som ønsker å vite mer om R. Johansson kan lese i TBV-meldingbladet – under Ressuser/TBV-meldingsblad 2017. Sangheftet kan dere få tilsendt (fraktfritt) ved henvendelse til Kåre Ekroll – tlf.: 970 27 714 – e-post: kaare_ekroll@yahoo.no – og betale kr. 100,- til TBVs kontonr.: 3000 25 00015.)

 

lørdag
jun032017

Bjerkrheim-kveld på Norsjø

På lørdag 3. juni er det Trygve Bjerkrheim-kveld på Norsjø Ungdomssenter kl 1900. Dette er en del av ei sang- og musikkhelg fredag-søndag. TB-kvelden deltar sanggruppa Emmaus fra Skien, Irene og Roberth Johansson, Oddvar Høgevoll m.fl.

torsdag
mar162017